Selecteer een pagina
Waarom moet ik minimaal 3 potten bestellen?

Een depressie of een burn-out heb je niet in één maand gekregen. Dit is een opstapeling van verschillende dingen over een bepaalde periode van tijd. Denk aan je thuissituatie, werksituatie of andere oorzaken. Als je 1 potje, wat een maand is, gebruikt ben je al snel geneigd om te zeggen dat het niet werkt. Het heeft gewoon een bepaalde tijd nodig om te kunnen werken. Wij zeggen dat je minimaal dit 3 maanden moet gebruiken om effect te merken. Zie het als een kuur.

Waar zijn de capsules van gemaakt?

De capsules zijn gemaakt van plantaardige vezels (vegetable cellulose). 

Ik slik medicatie, kan ik Happy Saffron nemen?

Wanneer je medicatie neemt adviseren wij om dit te bespreken met je huisarts of apotheek, hij/zij kan je goed advies geven. 

Welke ingrediënten zitten in Happy Saffron?

Per dosering (2 capsules) zit er het volgende in:

Saffraankrokus – 30mg

Glidkruid – 20mg

Vitamine B6 – 6mg

Vitamine B12 – 150Mcg

Vitamine D3 – 1.000iu

Capsules zijn van plantaardige cellulose vervaardigd.

Kan ik meer dan 1 capsule tegelijk innemen?

Aangeraden wordt om de dosis te verdelen over twee momenten. Bij voorkeur 1x in de ochtend en 1x in de avond voor optimaal effect.

Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?

In de webshop kun je betalen met iDEAL/ Bancontact/ Paypal. Ideal is gratis, we rekenen geen betaalkosten. Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals betaling na ontvangst van producten, op afbetaling, betalingen aan de deur, VVV bonnen of middels acceptgiro.

Hoe wordt Happy Saffron bezorgd?

Onze producten worden vanuit Rotterdam verzonden met Post.nl/ DHL/ GLS. Leverdagen zijn afhankelijk van de postbezorger.

Indien voor 2100u besteld dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Meestal heb je het dan de volgende dag in huis.

Ik wil graag contact met de klantenservice

Als je klantenservice wilt bereiken kunt u een mail sturen naar info@happysaffron.nl. Bij dringende zaken kunt u ons op werkdagen tussen 1000u en 1700u bereiken op nummer 0636168536.

Hoeveel capsules zitten erin een pot?

Er zitten 60 Capsules in een pot. Aanbevolen hoeveelheid is 2 capsules per dag, bij voorkeur 1x ’s morgens en 1x ’s avonds.

Kunt u mij vertellen of de dosis van 2 x per dag mag worden verhoogt om de werking te versnellen ? En hoe lang mag het worden gebruikt ?

Het is een natuurproduct dus is het zeker mogelijk om de dosis te verhogen. De studies zijn wel gebaseerd op 30mg per dag, maar er zijn geen nadelige effecten ondervonden bij hogere doses.

Er is dan ook geen limiet qua periode om te gebruiken aangezien het een natuurlijk product is. Sommige mensen gebruiken het gewoon permanent omdat het zoveel voordelen biedt.