Selecteer een pagina

Alternatieve middelen tegen depressie

Een hot topic dat al jaren bovenaan de politieke agenda staat, de zorgsector bezighoudt en andere belanghebbenden verontrust: grote farmaceutische bedrijven hebben het voor het zeggen. Ze bepalen de markt, de prijs en de toegankelijkheid van medicijnen in het algemeen. Dure medicijnen worden je opgedrongen en ziekenhuizen en andere zorginstellingen krijgen te maken met ingewikkelde samenwerkingen die noch transparant, noch kostenefficiënt zijn. Kosten voor medicijnen worden kunstmatig hooggehouden, en of de medicijnen die men tegen deze hoge prijs verkrijgt de júiste oplossing bieden, is maar de vraag.  

Alternatieven voor zware medicijnen

Neem bijvoorbeeld de burn-out. Sinds kort is de burn-out door de WHO officieel erkend als een ‘ziekte’. Heb je een burn-out, dan zijn er diverse medicijnen die een huisarts of specialist je zou kunnen voorschrijven. Denk aan onder andere antidepressiva, kalmeringsmiddelen en slaapmedicatie. Dit zijn risicovolle middelen die vaak bijwerkingen met zich meebrengen. Maar wat als er ook mildere middelen beschikbaar zijn, die géén risico’s voor de gezondheid vormen en die gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten

Natuurlijke geneesmiddelen ‘gewoon erkend’, maar ondergeschoven kindje

Saffraan is een goed voorbeeld van een natuurlijk middel tegen depressie, waarvan in verschillende onderzoeken de werking ervan is aangetoond. Saffraan extract staat bekend om de positieve werking voor stemming, humeur en libido. Het gebruik van saffraan extract is zeer aan te raden bij burn-out klachten, spanning, maar ook bij PMS en stemmingswisselingen. Saffraan werd eeuwen geleden al door de Grieken en de Perzen ingezet bij deze klachten en is ook al jaren geleden erkend als effectief geneesmiddel in verschillende wetenschappelijke studies. 

Geen bijwerkingen

Het grote verschil tussen het gebruik van Saffraan en medicijnen die geproduceerd worden door de farmaceutische industrie, is dat er géén bijwerkingen optreden. Saffraan is een veilig voedingsmiddel dat helpt tegen depressie en dat zonder risico’s gebruikt kan worden. 

Saffraan net zo effectief als Prozac, Imipramine en Citalopram

Diverse studies hebben aangetoond dat saffraan daadwerkelijk effectief is en klachten bestrijdt, net zo goed als Fluoxetine (Prozac), Imipramine en Citalopram dat doen, maar dan zónder bijwerken omdat ons lichaam natuurlijke ingrediënten veel beter verdraagt dan de medicatie die grote farmaceuten ons stug blijven aansmeren. 

Grote farmaceuten blijven dure medicijnen pushen

Grote farmaceutische bedrijven vinden het natuurlijk uiterst vervelend dat er (en Saffraan is er maar één voorbeeld van) veel natuurlijke geneesmiddelen bestaan die bewezen effectief zijn tegen bepaalde klachten. Zij zien deze risicoloze, goedkopere geneesmiddelen als grote concurrent voor hun dure medicijnen en doen er alles aan om te voorkomen dat alternatieve middelen de markt bereiken. Lobbyisten bewerken de politiek waardoor maar weinig natuurlijke geneesmiddelen vergoed worden en waardoor het verkrijgen van goedkeuring om deze middelen op de markt te brengen bemoeilijkt wordt. 

Ook zijn farmaceuten creatief met medicijntesten. De resultaten wijken vaak af van eenzelfde test die door onafhankelijke onderzoekers wordt uitgevoerd. Ook verzwijgt de industrie al jarenlang vervelende of zelfs gevaarlijke bijwerkingen. Een voorbeeld daarvan is farmaceut MSD. Zij brachten in 1999 Vioxx op de markt. Een pijnstiller die een enorm succes bleek. Dat de kans op een hartaanval bij langdurig gebruik vier keer zo groot werd, heeft Vioxx voor hun gemak even buiten beschouwing gelaten. En dit is slechts een voorbeeld. Natuurlijk zijn de autoriteiten vandaag de dag scherper op dit soort falen, maar feit blijft dat de farmaceutische industrie het nog steeds voor het zeggen heeft. 

Happy Saffron, veilig én effectief voedingsmiddel dat helpt tegen depressie

De kwaliteit van Happy Saffron is gegarandeerd. Een gepatenteerd proces dat in Europa plaatsvindt zorgt ervoor dat er zeer strenge kwaliteitscontroles zijn. Daardoor kunnen wij met volle overtuiging zeggen dat Happy Saffron gemaakt is van saffraan extract van de hoogste kwaliteit.

Kan Happy Saffron voor jou werken?

Gebruik jij medicijnen tegen depressie, PMS of andere (mentale) klachten? En voel je je alleen maar slechter door het gebruik van deze medicijnen? Dan ben jij waarschijnlijk geholpen met Happy Saffron. De bewezen werkzame stoffen in Happy Saffron zijn ongevaarlijk en daardoor zal je geen last hebben van bijwerkingen. Bestel Happy Saffron, hét natuurlijke voedingsmiddel met saffraan dat écht helpt tegen depressie.